Tečaj ruščine

Tečaji ruščine v Linguli so intenzivni in izrazito komunikacijsko naravnani. Cilj je znanje ruščine in ne zgolj učenje ruske slovnice in pravil. Če se želite suvereno pogovarjati v ruščini in reči še kaj drugega kot Ja ne ponimaju, je tečaj ruščine v Linguli prava izbira.

Zakaj Lingula?

Na jezikovnem tečaju se vam bomo posvetili osebno, izkušene in dinamične predavateljice pa vas bodo navdušile za učenje. Že po začetnem tečaju ruščine boste ponosni na svoj napredek in sposobnostjo pogovora v vrsti vsakodnevnih situacij.

Kateri tečaj ruščine vam najbolj ustreza?

V Linguli lahko izbirate med različnimi programi ruščine.

  • tečaj splošne ruščine:  sporazumevanje v najpogostejših življenjskih situacijah
  • tečaj ruščine – konverzacija: veliko pogovarjanja, širjenje besedišča …
  • poslovna ruščina: razširite »poslovni« besedni zaklad in usvojite najpomembnejše veščine poslovnega komuniciranja
  • pripravljalni tečaj za mednarodne izpite: podrobneje spoznate vsebino izpita
  • specializirane delavnice in tečaji: natrenirate izključno vnaprej izbrane govorne situacije
  • e-učenje – ko ni časa za tečaj v živo:  splošni, poslovni jezik in/ali strokovni jezik

Osebni umestitveni pogovor

Da bi izbrali pravi tečaj ruščine, vas vabimo na brezplačen osebni umestitveni pogovor, na katerem se pogovorite z učiteljico, si ogledate učno gradivo in se pogovorite o načinu poučevanja. Po pogovoru skupaj izberemo najustreznejši program in urnik tečaja. Če se rusko še niste učili, bo prava izbira začetni tečaj ruščine.

Začetni tečaji ruščine

Za tiste, ki se rusko še niste učili oziroma ste pozabili že skoraj vse. Veliko pogovora in učitelji, ki vas bodo navdušili. Preberite več.

 

Nadaljevalni tečaj ruščine

Na tečaju obravnavamo praktične, vsakodnevne teme, saj je naš cilj sproščen pogovor. Preberite več.

 

Tečaj konverzacije v ruščini

Poudarek tečaja je na pogovoru: igranje vlog, delo v parih in razprave na podlagi zanimivih besedil. Tečaj konverzacije je povezan tudi s spoznavanjem kulture in navad Rusov. Preberite več.

 

Poslovna ruščina

Na poslovnih sestankih in predstavitvah se ponavljajo vedno isti izrazi, zato pozorno poslušajte svoje sodelavce ali poslovne partnerje. Besede, ki se navezujejo na vaše delovno področje, si zabeležite in jih doma večkrat ponovite. Preberite več.

 

Tečaj ruščine v podjetju

Poslovni tečaj ruščine je priložnost, da spoznate specifično poslovno terminologijo, ki je potrebna za učinkovito komuniciranje z ruskimi partnerji na vašem delovnem mestu. Preberite več.

 

Individualni tečaj ruščine

Za individualni tečaj ruščine se praviloma odločajo tisti, ki zaradi obveznosti ne morejo obiskovati tečaja v skupini ali pa bi preprosto radi napredovali hitreje, v lastnem ritmu. Preberite več.