Tečaj konverzacije

Lingula-ucenje-ruscine-odrasli6Tečaj ruščine – konverzacija je namenjen vsem, ki želite veliko pogovora v najrazličnejših situacijah in ste se rusko že učili, a želite osvežiti svoje znanje ruščine in postati samozavestnejši pri govorjenju v tem lepem jeziku.

Energične učiteljice, ki vas znajo pripraviti k debati

Izkušene učiteljice in izvirne govorke poskrbijo, da bo tečaj ruščine zanimiv in poučen. Skozi najrazličnejše teme boste obnovili in nadgradili besedišče, slovnične strukture in v dialogih, ki posnemajo življenjske situacije, zbrusili svoje izražanje in argumentiranje mnenja. Domišljijo in ustvarjalnost v razredu spodbudimo s kartončki z besedami in uporabnimi frazami, videoposnetki … Tečaj konverzacije je povezan tudi s spoznavanjem kulture in navad Rusov.

Kdaj tečaj konverzacije v ruščini?

Tečaje konverzacije v ruščini priporočamo od ravni B1 naprej, ko tečajnik že ima dobre osnove jezika. Po tečaju konverzacije

  • govorite bolj prepričljivo, sproščeno in tekoče,
  • obogatite svoj besedni zaklad,
  • obnovite jezikovne strukture,
  • usvojite spretnost kramljanja v ruščini,

Poglavitna prednost tečaja konverzacije je veliko pogovarjanja in širjenja besednega zaklada.

Kako poteka tečaj konverzacije?

  • enkrat tedensko po tri šol. ure, praviloma 45 šol. ur
  • v različnih terminih: popoldne od 16.15 do 18.45 ali zvečer od 19.00 do 21.30
  • v majhnih skupinah, v katerih ni nikoli več kot 8 udeležencev
  • od 350,75 EUR in možnost plačila v štirih obrokih

Če želite večjo intenzivnost dela in sebi prilagojen urnik tečaja, se lahko odločite za individualni tečaj ruščine.

Tečaje konverzacije v ruščini vodijo izkušene profesorice ruščine, ki znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk.

Če ne veste, kateri tečaj ruščine je primeren za vas, nas pokličite na 01 541-00-33 ali 040/544-544 ali nam pišite na info@lingula.si in se dogovorite za brezplačen svetovalni pogovor. S predavateljico se pogovorite v ruščini, da preveri vaše znanje in vam svetuje najustreznejši program in način učenja.