Začetni tečaji ruščine

Lingula-ucenje-ruscine-odrasli5Začetni tečaj je idealen za vse, ki se želite naučiti osnov ruščine in čim hitreje spregovoriti v tem mehkem in melodičnem jeziku.

Program začetne ruščine je praktičen in omogoča komunikacijo od prve ure naprej. Poudarek je na pogovoru, nujno potrebna slovnična pravila razložimo s kartončki, v pogovoru, tako da jih usvojite hitro in enostavno.

Ob učenju sporazumevanja v osnovnih vsakodnevnih situacijah vas na tečaju začetne ruščine na prijeten način seznanimo tudi z rusko tradicijo, kulturo in običaji.

Začetek tečajev ruščine

  • jesenski semester začnemo oktobra, spomladanski pa marca
  • individualni tečaj nemščine lahko začnete kadarkoli – po dogovoru
  • tečaji ruščine v dvoje ali v mini skupini se začnejo, ko oblikujemo skupino z najmanj dvema oziroma tremi tečajniki
Za začetni tečaj ruščine lahko izkoristite 8 % popust (velja tudi ob plačilu v štirih obrokih).

Ali na začetnih tečajih ruščine poučuje izvirni govorec?

Na začetni stopnji vas bo v Linguli poučevala izkušena profesorica ruščine, ki zna motivirati udeležence in pripravi učinkovite učne ure.

Zakaj ne izvirni govorec? Ko se začnete učiti tuj jezik, v tem primeru ruščino, potrebujete učenje z dobro razlago, ki vam jo lahko da najbolje učitelj, ki pozna razlike med materinščino in ruščino, ter zna slovnico razložiti prek pogovora in z dobrimi primeri. Če se učite na ta način, se dejansko ne zavedate, da vas učitelj uči novih struktur. Izvirni govorec bo to le stežka dosegel. Predstavljate si sebe, ki ste izvirni govorec slovenščine, kako se lotite poučevanja slovenščine za začetnike. Bi znali razložiti čisto preproste stvari in jih vaditi na preprost in razumljiv način? Verjetno le težko.

Brezplačne predstavitvene ure začetne ruščine

O učiteljih in programih se lahko prepričate v Linguli na brezplačnih predstavitvenih urah ruščine. Prijavite se in uživajte v dveh urah osnov ruščine. Tako boste tudi najlažje izbrali pravi program in urnik tečaja ruščine.