Tečaj poslovne ruščine

Znanje ruščine vam bo zagotovo povečalo možnosti zaposlitve in je pomembna konkurenčna prednost. Na tečaju poslovne ruščine se naučite najpomembnejših fraz za poslovno komuniciranje v ruščini, suveren telefonski pogovor, poslovni sestanek, pogajanja, poslovno predstavitev, sprejem strank oziroma ruskih gostov, »small talk« …

Po preverjeni in učinkoviti Lingulini metodi vas bomo v najkrajšem času usposobili za suveren pogovor z rusko govorečimi partnerji.

Zbrali smo tri preproste nasvete za učenje poslovne ruščine, da boste pri pogovoru z rusko govorečimi partnerji še samozavestnejši.
  1. Pozorno poslušajte

Na poslovnih sestankih in poslovnih predstavitvah se ponavljajo vedno isti izrazi, zato pozorno poslušajte svoje sodelavce ali poslovne partnerje. Besede, ki se navezujejo na vaše delovno področje, si zabeležite in jih doma večkrat ponovite. Ne otežujte si dela in ne skušajte uporabiti vedno druge besede za isti pomen. Da se boste pri pogovoru počutili samozavestneje, so za učenje poslovne ruščine za začetek dovolj besede, ki jih v službi uporabljate vsakodnevno.

  1. Naredite si seznam besed

Zapišite si besede, ki so za vaše delo najbolj uporabne, in jih skušajte uporabiti v stavku (v ruščini seveda). Zastavite si cilj, da se boste dnevno naučili uporabiti pet novih besed iz poslovne ruščine. Tako se bo vaš nabor besedišča v enem mesecu povečal za več kot sto novih besed. Na kartončke zapišite besedo, stavek in povezane besede, ki se vam zdijo uporabne pri vaši komunikaciji s tujimi partnerji. Tako se bo vaše besedišče poslovne ruščine hitro širilo.

  1. Berite poslovne članke

Namesto da preverjate dnevne novice na domačih spletnih straneh, berite o dogodkih v svetu v spletnih časopisih.

Kateri tečaj poslovne ruščine je najprimernejši za vas?

Dogovorite se za brezplačen svetovalni pogovor. Na podlagi informacij o ravni vašega znanja in o vaših ciljih vam bomo zanesljiveje svetovali, kateri tečaj ruščine bi bil za vas najprimernejši: tečaj splošne ruščine, priprava na izpit, konverzacija, poslovna ruščina …